Прочитај ми чланак

Бајерн снима Митровића!

0

mitrovic

Белгијски „Футгол“ открива интересовање шампиона Европе и света за нападача Андерлехта и репрезентације Србије. Скаути Бавараца више пута гледали младог играча.

Тренутно најбољи клуб на планети, минхенски Бајерн, жели да доведе Александра Митровића! Белгијски „Футгол“ тврди да ово није шала, већ проверена вест, јер су скаути Бавараца гледали више пута српског центарфора и распитивали се у клубу за услове трансфера.

Од доласка на „Констант Ван ден Шток“, репрезентативни центарфор је био под оштром лупом и стручњака и јавности, пре свега због рекордног трансфера од пет милиона евра. Рафал голова на самом старту и похвале заменио је кратак пост, критике, да би са неколико кључних погодака Митровић доказао да је главни играч у шпицу „љубичастих“.

Статистика да је на 12 мечева постигао девет голова, довољно говори да се 19-годишњи бивши играч Партизана врло добро снашао у најтрофејнијем клубу Белгије.

Како наводи „Футгол“, у Бајерну сматрају да је Митровић велики потенцијал и играч који би у скоријој будућности, ако настави да се добро развија, могао да им буде веома интересантан. Можда не овог лета, али за годину дана сигурно.

(Вечерње новости)