Прочитај ми чланак

АМЕРИ УДАРИЛИ НА КАПИТЕНА СРБИЈЕ! Тео је пио и пушио, зато није успео у НБА!

0

Милош Теодосић је отишао из ЛА Клиперса, а о капитену репрезентације Србије се још прича у САД. Овога пута нису имали баш лепе речи за искусног плеја

Амери нису имали милости према капитену Србије. Новинар ЕСПН-а Зек Ло причао је са новинаром Рингер-а Џејсоном Консепсионом

– Милош Теодосић је дошао у лигу са 30 година и навикама да пуши цигарете и пије (алкохол) ван терена. Није пуно пио, али је волео да живи живот. Сви у НБА су знали да он неће успети, сви су причали да је 82 утакмице превише за њега – јасна је порука Американаца.

У разговор се укључио и други новинар.

– Милош је био прототип играча који је изгледао као да је сигурно дошао из Европе и пушио. То није шала, он је стварно пушио. Увек је изгледао као да је претходно вече провео у неком српском локалу играјући бекгемон – рекао је Консепсион.

Тео ће до краја сезоне одмарати, жели да се припреми за Светско првенство, а има времена да размишља о клубу у којем жели да игра. Пробао је НБА, није било ни тако лоше, а ко зна у ком правцу би се развила каријера да је имао мање проблема са повредама.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!