Прочитај ми чланак

Алберт Нађ отворио душу: Мене је срамота …

0

nadj-albert_0007

(Б92)

Спортски директор Партизана Алберт Нађ рекао је после реванша са Туном да га је срамота игре ’црно-белих’, а више ће причати после меча са Радом у недељу.

Партизан је прошле недеље победио Тун у Београду са 1:0, али је у четвртак у реваншу изгубио у Швајцарској са 3:0, па тако није успео да се пласира у групну фазу Лиге Европе.

„Радим ово чистог образа и могу сваког да погледам у очи. Појединци у тиму Партизана мисле да се фудбал игра због њих, па онда и није чудо што су паузирали по годину дана. Ширак је био отрежњење, а ово све што се после дешавало не могу да разумем и прихватим. Нећу сада да причам о свему што је везано за одласке и доласке, али ћу за неколико дана проговорити и на ту тему“, истакао је Нађ.

Поводом издања Партизана у Туну председник Драган Ђурић је рекао да је то срамота за клуб и да ће се о даљим корацима расправљати на Управном одбору почетком следеће недеље. С друге стране, фудбалер Партизана Филип Малбашић је рекао да верује да је Партизан бољи од Туна, али да то ’црно-белима’ ништа не вреди.

Анализу игре Партизана у реваншу са Туном можете да прочитате у нашој рубрици ’Теме’.

Партизан и Рад се састају у недељу од 19 часова у оквиру четвртог кола Јелен Суперлиге Србије. Меч се игра на стадиону у Хумској.