• Почетна
  • СПОРТ
  • Расуло у Реалу: Играчи не верују Мурињу, мисле да је његова тактика прочитана!
Прочитај ми чланак

Расуло у Реалу: Играчи не верују Мурињу, мисле да је његова тактика прочитана!

0

Ситуација у свлачионици Реала је озбиљно уздрмана, Мадриђани већ после четири кола заостају за Барселоном осам бодова и шпански медији преносе да су играчи актуелног шпанског првака већ дигли руке од титуле.
Разлог лежи и у томе што су изгубили поверење у тренера Жозеа Муриња.

Шта је Мурињо радио током припремног периода знају само он и његови играчи, али да нешто много не ваља међу „краљевићима“, јасно је и птицама на грани.

Реал је већ испунио „квоту“ за поразе, пошто их је за целу прошлу сезону имао само два, колико их има и сада после четири одигране утакмице. Медији на Пиринејима су израчунали и да Мадриђани никада нису освојили титулу када су имали осам бодова заостатка за неким клубом.

То као да су чули и сами играли Реала, пошто су и они очито дигли руке од идеје да могу да одбране наслов најбољег у Примери.

Све је почело Роналдовим незадовољством, да ли платом, да ли статусом у клубу и томе што нема подршку саиграча, али је сада изгледа пукло и на релацији тренер – фудбалери.

Мурињо је само дан после пораза од Севиље рекао да нема тим, да његови изабраници нису фокусирани на фудбал и да би чак седморицу заменио да је могао, а они му нису остали дужни.

Репортер „Ел Паиса“ Дијего Торес испричао је за „Радио Каталуњу“ да су играчи изгубили поверење у „Специјалног“:
„Играли су постали веома песимистични. Верују да је шампионска трка практично изгубљена, као и да Мурињо неће дочекати крај сезоне на клупи. Они мисле да је немогуће под његовим вођством да одбране титулу, јер су ривали скроз прочитали игру коју Португалац форсира и да ни за кога више не представља изненађење“, испричао је Торес.

Већ у уторак Реал ће бити на великом тесту, пошто на старту Лиге шампиона у Мадрид стиже силно мотивисани Манчестер сити, који не жели репризу прошле сезоне и крај већ после групне фазе.

 

(Блиц)