Прочитај ми чланак

Путин спашава Црвену звезду!

0

Председник Русије Владимир Путин решава кризу на „Маракани“ 10. децембра, када ће посетити Србију на почетку радова на Јужном току.

Владимир Путин покушаће да спаси пропаст Црвене звезде, сазнаје Курир! Руски председник доћи ће у Србију 10. децембра на почетак радова гасовода Јужни ток и том приликом посетиће Маракану, где ће са челницима црвено-белих, али и генералног спонзора клуба, „Гаспрома“, разговарати о начину на који ће црвено-бели изаћи из дубоке кризе.

Путин је 23. марта прошле године приликом прошле посете нашој земљи био гост Црвене звезде на пријатељској утакмици младих тимова српског клуба и Зенита из Санкт Петербурга. Иако је у први мах желео да одустане од доласка на Маракану, пријем на који је наишао прилично га је дирнуо.

Недуго потом наговестио је да ће се лично заложити да руски нафтни гигант појача спонзорство према Црвеној звезди. Управо је нови уговор једна од спасоносних ставки за црвено-беле, али незванично сазнајемо да „Гаспром“ нема намеру да улаже више док се на Маракани не догоде кадровске промене, што је сада већ сасвим извесно.

 

(Курир)