• Почетна
  • СПОРТ
  • Дру Гордон: Крилни центар Универзитета Њу Мексико – ново појачање Партизана
Прочитај ми чланак

Дру Гордон: Крилни центар Универзитета Њу Мексико – ново појачање Партизана

0

Дру Гордон стиже у Партизан
Према информацијама црно бели су се ангажовали и договорили око доласка крилног центра Универзитета Њу Мексико, члана „Маунтин вест“ конференције

Управа Партизана је ангажовала младе снаге које су будућност српске кошарке, а затим су се усмерила на инострана појачања. Док млади Аргентинац Матијас Бортолин и Мексиканац Хорхе Гутјерез одрађују прве пробне дане са црно-белима, стручни штаб пажљиво прати дешавања на светском кошаркашком тржишту.

Поглед је стао на Друу Гордону (22, 205 цм) крилном центру Универзитета Њу Мексико, члана „Маунтин вест“ конференције, једне од најцењенијих у НКАА, који је прве две године факултета провео на најтрофејнијем колеџу, УКЛА. Према незваничним информацијама, црно-бели се нису задржали само на погледу. Напротив, кренули су у акцију и већ су све договорили о доласку сјајног Американца у Београд.

Гордону 111 килограма чисте мишићне масе, односно невероватни атлетицизам, дозвољава да игра на обе центарске позиције. Како познаваоци америчких кошаркашких прилика кажу, у нападу се „не скида“ са обруча, закуцавајући готово сваку лопту у кош, уз одличан осећај за кретање. Одличну грађу, али и брзину несвојствену тако високим играчима, изузетно користи и у одбрани.

 

(Новости)