Прочитај ми чланак

Ако се заинатим, остајем председник још 7 година

0

blater - tole

Први човек Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић поручио је да појединци желе на брзину да га отерају из „српске куће фудбала“ што би могло да им се обије о главу.

Након одлуке Дејана Станковића да одустане од кандидатуре за место председника ФСС многи су се запитали хоће ли Томислав Караџић напустити ту функцију како је раније најављивао.

Председник ФСС јуче је рекао како је „сада нова математика“ а данас је још једном поновио да му није драго што је Станковић одустао од кандидатуре.

„Састали смо се у Суботици с идејом да видимо на које начине могу да помогнем Станковићу у вези с његовом кандидатуром. До 15 часова сам га видео као будућег председника ФСС-а, а онда ми је два сата касније саопштио да се повлачи из целе ове приче. Изненађен сам, жао ми је, али то је његова одлука, треба је поштовати“ прокоментарисао је Караџић за ‘Ало’ јучерашњу Станковићеву одлуку.

Данас се у јавности појавила изјава Драгана Џајића који је покушао да увери јавност да ће Караџић сигурно напустити кормило ФСС током зиме али је Толе имао оштар одговор на ту констатацију као и за све оне које се тичу његовог одласка.

„Нећу дозволити да се сад неко на брзака и на силу увуче у Савез. Ако приметим да се тако нешто спрема, могу да се заинатим и да у наредних седам година останем на функцији председника ФСС. Ето! А таман сам планирао да се посветим породици, пријатељима, себи на крају крајева…“ поручио је Караџић.

Након свега виђеног и реченог најбоље је да сачекамо одлуку Томислава Караџића јер свако даље спекулисање око тога да ли ће заиста напустити ФСС током зиме нема сврху.

(Ало.рс)