Прочитај ми чланак

Зоран Красић: Нећемо дозволити промену Устава

0

zoran krasic

Кандидат Патриотског блока Српске радикалне странке, Образа и покрета Наши за градоначелника Београда, Немања Шаровић у разговору са Обреновчанима рекао је да од лажних обећања претходних градских власти народ није имао ништа. Добро је било само тајкунима. Створено је друштво поремећених вредности, у коме је једино битно имати пара и у коме није срамота красти, него немати. Шаровић је поручио да није све готово, и да 16. марта народ треба да изабере српске радикале који ће се борити за њихову бољу будућност и праве вредности.

Кандидат Патриотског блока Српске радикалне странке, Образа и покрета Наши за градоначелника Београда, Немања Шаровић у разговору са Обреновчанима рекао је да од лажних обећања претходних градских власти народ није имао ништа.

Добро је било само тајкунима. Створено је друштво поремећених вредности, у коме је једино битно имати пара и у коме није срамота красти, него немати. Шаровић је поручио да није све готово, и да 16. марта народ треба да изабере српске радикале који ће се борити за њихову бољу будућност и праве вредности.

Листа Српске радикалне странке, Образа и покрета Наши наставио је кампању митингом у Нишу.

„Већ 14 година Србијом владају проевропски режими, а данас имамо најгори од свих, режим Александра Вучића и Ивице Дачића, који се хвале тиме што нас додатно задужују и распарчавају имовину Србије. Последице тријумфа проевропских странака су опљачкана Србија, људи без наде, без средстава за живот“, рекао је Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке.

„Србија мора да изабере власт по мери народа. Ако победе ови који су сада на власти, промениће се Устав, Србија ће бити сведена на београдски пашалук, народ ће постати робље, странци ће покуповати земљу,“ рекао је потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић и истакао да је једина шанса за спас Србије заокружити број 6, јер под бројем 6 је Патриотски блок Српска радикална странка, Образ и покрет Наши.

(Србин.инфо)