Прочитај ми чланак

ЗАКУКАЛЕ БУЏЕТЛИЈЕ Шапић нас тера да глумимо народ у предизборном споту

0

Шапић је још једном доказао да шампионски плива у СНС водама. Данас су за потребе снимања његовог предизборног спота, Вучићеве и Весићеве СНС старешине са Палилуле организовале службенице да у 8 сати, уместо да започну са послом за који их плаћају грађани, крену пут леве обале Дунава и Глогоњском риту - саопштава ГрО Београд Странке слободе и правде.

„Тако уцењеним женама замењују грађане у Глогоњском риту, где људи плачу за комбинатом у коме су радили и који су сматрали својим домом, а који је будзашто продат арапским пријатељима овог режима. СНС тако наставља да узурпира сва јавна предузећа и управе, одузимајући слободу запослених и претварајући их у режимске статисте.

Шапић је једнако Весић, а обојица су једнако Вучић. Код њих се не доводи у питање што Неђа плаћа гласове 2.000 евра, што се грађани уцењују губитком посла и све то да би наставили са својим вишемилионским коруптивним пословима.

После 3. априла све то ће се променити и више никада ниједан службеник неће бити уцењен да уради било какав политички маркетинг против његове воље“, поручује ГрО Београд ССП.