Прочитај ми чланак

Закључак данашње седнице четири општине са севера Космета (ВИДЕО)

0

Закључак данашње седнице четири општине са севера Космета:

1. Не прихватају се границе између централне Србије и КиМ-а, не прихватају се ИБМ, поштовање резолуције 1244, Уставни суд да преиспита уредбе Владе

2. Тражи се од Владе да потписане гаранције да на усвајање Народној Скупштини РС

3. Одборници ће прекинути са блокадом у међузони ако РС престане и обустави изградњу прелаза, а ако настави даљу изградњу протести се настављају чак и радикализују!

ПОНАВЉАМО: Ово што је објављено је скраћена верзија ЗАКЉУЧАКА заједничке седнице одржане данас у Лепосавићу, касније ће бити пренето комплетно саопштење са закључцима!

13:37 СРБИ НА ОКУП НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ СА КиМ-а: Веома је бурно на седници четири општине севера КиМ-а у Лепосавићу. Одборници одлучују пред гласање!

13:28 ФБ Зорана Миљевић Stefan Živković @stefanzivkovic:

Скупштина четри општинe са севера Космета још траје у Лепосавићу. Води се жучна расправа између одборника 4 општине. Крај се не назире#kosovo

10:55 Глас Косова и Метохије: Ако Срби са севера Космета прихвате ово или било какве споразуме са издајничком владом и председником и деца и унуци ће их проклињати јер Николић и Дачић продају и Косово и Србију!!!!

Обећао је Николић пре избора да ће све договоре који су постигнути са терористом Тачијем око постављања ГРАНИЦЕ суспендовати, а када је дошао на власт прави са терористом Тачијем ГРАНИЦУ!

“Обећао је издајник Николић да ће испитати крађу избора а када је дошао на власт ћути и не помиње то више, као да је неко украо пар патика! Еј народна воља је покрадена!! Он нема мандат да продаје Косово јер то у кампањи није ни рекао – рекао је сасвим супротно! Нека распише изборе и нека каже да граница мора да се прави.“

 

(Срби на окуп, Фејсбук репортер)