Прочитај ми чланак

За новац који сте платили Тањугу (певачу Жељку) могли сте да посадите 22.000 туја

0

Поштована министарка, да ли је истина да трошите наше паре на медијску промоцију, не баш претерано успешног Министарства за животну средину, преко агенције Тањуг уместо да те исте паре искористите за решавање еколошких проблема са којима се свакодневно суочавамо - пита Игор Радошевић, из Ресорног одбора за екологију и животну средину Странке слободе и правде.

– Тек што сте преузели Министарство „заштите“ животне средине и уместо да кренете да радите ударнички и да решавате еколошке проблеме Ви сте кренули да се промовишете ангажујући недавно приватизовану агенцију Тањуг за 2.000.000 динара да прати Ваше активности. Интересује нас које то тачно активности Тањуг треба да прати пошто их и нема баш нешто.

– Све нам се чини да је овај потез ипак превентива у смањивању ширења, већ ионако урушеног имиџа Министарства „заштите“ животне средине због нестручности, што нас је и довело до наглог повећања загађења ваздуха.

– И за крај, подсећамо Вас на данашњи Међународни дан шума да сте за 2.000.000 динара могли да посадите око 6.000 садница липе или преко 22.000 садница јелки и туја. Такав потез би Вам донео много бољу медијску промоцију од ове плаћене. Није тешко – пробајте.

Игор Радошевић, председник Ресорног одбора за екологију и животну средину ССП.

Подсећамо, државна агенција Тањуг је недавно постала приватно власништво певача Жељка Јоксимовића.