Прочитај ми чланак

Вулетић: Вучелић називао Вучића патолошким лажовом

0

Бивши потпредседник Фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић ових дана је био веома активан на Твитеру, где је открио до сада непознату чињеницу, а тиче се односа на релацији Милорад Вучелић - Александар Вучић.

Причао је Вулетић раније како је Вучић викао и претио Вучелићу након победе Партизана у Нишу против Радничког 2017. године, чиме је освојена титула, а сада је бивши челник црно-белих открио још један детаљ везан за председника Србије и првог човека Партизана.

– Када му Капитен (Александар Вучић, прим. аут) сазна да га је Вучелић, пред још пет сведока, називао патолошким лажовом (што је неоспорна чињеница, скоро па аксиом) стећи ће се услови да ногама напред (тако рече да једино може) напусти Партизан – истакао је Вулетић.

На опаску да то Вучић већ то зна, бивши потпредседник Партизана је имао спреман одговор…

– За ово нисам сигуран да зна. Збило се 2016. године у малом и поверљивом кругу људи. Детаљну реконструкцију гледајте у серијском ремек-делу Славише Лекића „Јунаци злог доба“ у епизоди „Милорад Вучелић“.

Како смо у претходном делу текста навели, Вулетић је Вучића ословио са речју Капитен, што је у приложеном видео снимку и обелоданио.

– Знате ли како се Александар Вучић назива у Партизану када о њему говоре Жарко Зечевић, Обућина… Дакле, људи који су угледни партизановци? Капитен. Они га називају капитеном. Замислите, молим вас, то, ја не знам куда ћете већи доказ о слугерањству, о спремности да служите идолопклонички једном човеку, али која вас гази и уништава као што то ради ова садашња номенклатура – објаснио је својевремено Вулетић одакле Вучићу надимак „Капитен“.