Прочитај ми чланак

Вулетић: Ево одакле Српском телеграфу и Вучићевим таблоидима моје преписке…

0

Пре недељу дана гост емисије ''Шарфер'' Војина Радовановића био је професор Владимир Вулетић, бивши потпредседник ФК Партизан, којим је тада говорио и препискама са Инстаграма које су се појавиле у режимским таблоидима.

Наводи да је 2017. године открио аферу у којој је учествовао и тада председник ФСС Кокеза, када је дисциплинска комисија ФСС казнила и Партизан. Наводи да је на тој седници “наводно присуствовали чланица Дисциплинске комисије Исидора Чуповић“, али Вулетић наводи да је у том моменту била на Копаонику. Ту тврдње поткрепљује наводима да је Чуповић, иначе његова бивша студенткиња, у време седнице окачила на Инстаграм сторy фотографију управо са Копаоника, где је била са председником Партизана.

Вулетић је након тога јавности саопштио да је “одлука Дисциплинске комисије нелегална и фалсификована јер један члан Дисциплине комисије који се наводи као потписник и присутан, није био присутан, и то сам доказао.“ Каже да су се 20 дана касније у Српском телеграфу показале преписке, за које каже “да је лако направити, безочно лако некоме наметнути да је то потпуно бесмислено.“ Поменути таблоид је тужио 2018. године, а пресуду и даље чека.

“Све те преписке које данас гледате су те из 2017. године Српског телеграфа. Данас су само поново посађене па заливене. Нема нових, нема неких бројних. То су те. Али нажалост наш народ памти као златна рибица.“ – истиче Вулетић.

Најављује тужбу према свим медијима који су пренели те преписке од Српског телеграфа, онда када добије Српски Телеграф на суду. “Не могу сад да их тужим јер се они позивају на овај медиј (Српски телеграф). Они су се вешто заштити сада – “како преноси Српски телеграф ево преписке“. Не можете да их тужите док не добијете пресуду за Српски телеграф, а онда по питању те пресуду ћу све да их тужим.“