Прочитај ми чланак

Вучићу, узалуд медијска блокада, родољуби уједињени на Сретење стижу на протест!

0

Среда је Дан Д. На ово Сретење бирамо да ли ћемо пред Лазара са косовским заветом или са ђавоиманом Александром Вучићем и његовим квислинзима.

У среду од 18 часова испред Председништва почиње велики народни протест за одбрану Космета, а и поред потпуног медијског мрака очекује се велики број људи из Београда, централне Србије, али и са Косова и Метохије.

Њих ће са Космета предводити др Марко Јакшић и Небојша Јовић.

Ипак, оно што је још значајније пред велики протест је чињеница да су га подржали или ће у њему активно учествовати све родољубиве и државотворне партије, покрети и појединци!

Ово се до сада никада није догодило и најбоље показује колико је важно да се око Космета уједине сви – и поред политичких разлога.

На протест су позвали, подржали га или ће организовати своје чланове да дођу: Двери, Народна странка, Заветници, ПОКС, Нови ДСС, покрет Нема назад, иза је Србија, Немања Шаровић и покрет Љубав, вера, нада, Александар Павић – када је реч о парламентарним партијама и покретима.

Подршка и потврда о учешћу стигла је и од Лекара и родитеља за науку и етику.

У протесту ће учествовати проф. др Мило Ломпар, а подржали су га и Млађан Ђорђевић и покрет Ослобођење, Мирослав Паровић и Народни слободарски покрет, Драгана Трифковић, проф. Давор Калајжић, проф. Душко Кузовић, др Драган Петровић, новинар Љубомир Стефановић…

Организатори протеста су проф. др Дејан Мировић и Дејан Петар Златановић, а велики број чланова Народних патрола предводиће Дамњан Кнежевић.

Организатори протеста су јавности представили захтеве, а један од њих је оставка Александра Вучића.

Рецепт у среду треба да буде исти као 7. јула 2020. и током блокада против Рио Тинта. Ако довољно јако притиснемо режим, Вучић ће атерирати и неће смети да потпише немачко-француски споразум.

Да се сретнемо на Сретење, устанак или нестанак!