Прочитај ми чланак

Вучићу, биће експропријације тебе, твоје имовине и твојих СНС саботера!

0

Члан 314 Кривичног законика Србије дефинише саботажу: "ко у намери угрожавања уставног уређења или безбедности Србије на прикривен, подмукао или други сличан начин у вршењу своје службене дужности или радне обавезе проузрокује штету која прелази износ од милион и петсто хиљада динара за државни орган или организацију у којој ради или за други државни орган или другу организацију, казниће се затвором од пет до петнаест година".

У српском језику реч „саботажа“ буди мисао накомунистичку партију и деструктивну и конспиративну делатностпротив ЈБТ. Међутим, ову прилично јасну реч, данашња сектопартија и братомафија користе да обману јавност, са циљем да пљачку државе и народа пребаце на терет увек дежурним, али невидљивим извршиоцима. Да би ова подвала изгледала уверљивије, обавезно се убацује БИА. Тако смо дошли до нонсенса да министарка са највише „саботажа“ у свом ресору тврди да тајна служба већ годинама истражује ко је организовао рушења грделичког брда, а сада се оглашавају премијер и министар полиције, очекујући да тајни и остали агенти открију ко то прави блато по Србији.

Нема сумње да је главни „саботер“ и муљатор српског блата Александар Вучић. Својим самовлашћем сторнирао је правну државу и широм отворио врата масовној сектопартијско-братомафијашкој саботажи. Бриселским и вашингтонским споразумима саботирао је државно присуство на делу територије, да би потом предао електроенергетско срце Србије терористима, са којима „Отвореним Балканом“ формира Велику Албанију. У игру улазе Рио Тинто, Линг Лонг, Зиђин, Данди и остали тровачи, који плодне долине и реке претварају, или ће претворити у отрове, чиме се саботира останак и опстанак стотина хиљада грађана Србије, а здрав хабитат државне територије претвара у јаловишта.

Хабитат се саботира и Винчом, али и сагоревањем огромних количина неквалитетног мазута по обреновачким, београдским и осталим топланама, што по статистичким подацима доводи до значајног повећања смртности, што уз вакцинацију и лажиоко Короне саботира здраву популациону и демографску политику.

Влада и скупштина су саботажа за себе. Заиста је непотребно било шта рећи, осим Брнабић, Мали, Момировић, Вулин, Михајловић, Стефановић… Кадровска политика у државним службама је класична саботажа државне управе и самог бића државе.

А крећу нове саботаже, наводно Милићка у Хрватску, Лав Пајкић у Мађарску! Ђурић је већ у САД, а спрема се и неки „шабан“ за Швајцарску. Васиљевићка је у Ер Србији, КСС, ФДУ, филхармонији. Ваљало би да крене за Русију, што да не? Док напредни ботови саботирају друштвене мреже, креће саботажа Додика и Републике Српске. И храна је постала саботажа, сендвич саботажа.

Саботажа саботажу стиже. Броја и места им се не зна. Александар Вучић ради шта му падне на памет. А потом и сви његови раде све што им падне на памет, па тако Србија од силне „памети“ остаје распамећена и опљачкана.

Саботажа је у Србији добила ново рухо и значење. Да би поцепали нашу државу, стране обавештајне службе инсталирале су прво Самосталну либералну странку на „Косову*“, а потом и Српску напредну странку која је изродила Српску листу. Николић је склоњен саботираном „дипломом“, да би се потом потпуно ублатњавио Фондом и свим осталим саботажама ктиторско-дедињског ируско-кинеског типа. Тако је отворен пут Александру Вучићу да крене у територијалну деструкцију Србије коју је искористио за енормну пљачку. Обзиром да је пљачка постала толико огољена и распрострањена, потребно ју је прелити неким шлагом, па отуда на светлост дана изађе омиљени комунистички термин за пљачку и унутрашње обрачуне – саботажа.

Саботери прислушним центрима газду држе у шаци. Иако је први набавио шпијунске телефонске програме, главни саботер је и сам улетео на туђе антене. ДЕА, ЦИА, БИА, ФБИ, МИ, ЕПС, СНС, ФСБ – сви га држе у шаци. Уплео се у сопствену мрежу.

Мајстори, мајстори, Кордон сте Фалсификатора, Неважни јунаци који се издају за Националну класу. Већ виђени за Сабирни центар где вас чека Урнебесна трагедија Отворених врата Забеле, где ћете уживати у Делиријум тременсу Слепих путника на Броду лудака. И вратићете све покрадено у Србији од године нулте.

Експропријација експропријатора чека на вас.

Давор Калајжић, пензионисани службеник политичке канцеларије специјалног представника Генералног секретара УН