Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ:Не видим сврху да доводим 150.000 људи на некакав скуп- гласање је завршено!

0

Премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић демантовао је гласине да ће у четвртак организовати народни скуп против губитника избора. Вучић је рекао да након демократског гласања 2. априла нема никакве сврхе организовати некакво јавно гласање...

На новинарско питање да ли је тачно да ће у четвртак организовати општенародни скуп против губитника председничких избора, Вучић је одговорио:


– Не видим било какву потребу да доводим 50, 100, или 150 хиљада људи и правим било какав спектакл! Не знам шта би био смисао тога, да организујем и јавно гласање након демократског гласања које смо имали – поручио је Вучић.
Вучић је одбио, на конференцији за штампу са америчким сенатором Џоном Мекејном, да одговара на питање да ли ће против Саше Јанковића бити поднета кривична пријава због ширења лажних тврдњи о изборима.
– Не желим да одговарам на то питање пред сенатором Мекејном. Не спадам у оне који би да користе прилику и критикују политичке противнике пред иностраним гостима – објаснио је он.