Прочитај ми чланак

Вучићев Курир повео срамотну хајку на Русију и Дамњана, стигао им одговор! (ФОТО)

0

Удбашко гласило - блатоид Курир, повео је срамотну кампању против Русије, "њене агресије на Украјину", али и на Дамњана Кнежевића и Народне патроле, који "подржавају нелогичне потезе Русије".

Издајнички режим Александра Вучића пробаће да угуши Русију у српском народу, али и да угуши отпор за одбрану Косова и Метохије.

Уз фотошопирану слику која приказује деформисано Дамњаново лице и наслов „ОПАСНО ДЕЛОВАЊЕ: НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ – ЈЕДНА ОД НАЈОПСКУРНИЈИХ ПОЈАВА! Кнежевић био у центру Вагнера, агресивно велича политику Русије“, један од организатора веома посећених митинга подршке Русији у Београду је у тексту буквално сатанизован.

Означен је као „агресивни десничар који наноси штету Србији“, који је „најпре имао агресивне акције према мигрантима, а сада су му на мети сви противници Путинове офанзиве на Украјину“.

Режимски Курир му посебно замера што даје „агресивну подршку Кремљу и противи се санкцијама Србије према Русији“.

Кнежевић је реаговао на овај текст и одговорио „Куриру“:

„Зли десничар који наноси штету државном руководству, које у тешким условима одржава избалансирану политику“. Да „господо“ због такве ваше деценијске политике ми имамо 40.000 Срба мање на Космету и 700.000 мање у држави! Ваша избалансирана политика се на западу гледа као проституција.

Продајете националне интересе, ресурсе, радну снагу, децу бре продајете а мене прозивате за опасно деловање!? Занимљива је разлика између прозивки „опозиционо“ либералних и режимских медија је у томе што ме први представљају као криминалца, а други фотошопирају у вампира…

Спремате издају Космета па превентивно нападате оне од кој вам прети опасност. Мада, једну идеју ми наметнусте овим чланком из „Курира“, како сте ме фотошопирали потрудићу се да вам се тако појавим испред очију…“