Прочитај ми чланак

Вучић уживо бранио Вељу Невољу: Зашто бих ја објавио да је Цвијан умро

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је приликом гостовања на телевизији Хепи да више од годину дана зна ко је из структура власти пратио његовог брата, сина и оца.

Умирем од смеха на глупости о уцени, да ја ћутим због уцене, у питању је моја слабост јер не могу да заборавим људима добро које су урадили – рекао је Вучић.

Он је рекао да су се појавиле тврдње да је Владимира Цвијана убио Вељко Беливук и да је био присутан Данило Вучић и додао да „сви знају да Цвијана нико није убио“, а да је „Веља Невоља баш тада био у кућном притвору“.

Каже да су га оптуживали што није објавио ништа о Цвијановој смрти.

– Нисам му ни отац, ни жена, нити је државни функционер, отишао је од нас пре четири године, зашто бих ја објавио, ћутао сам, пустио породицу – рекао је он.

Вучић је рекао да „они не знају више шта да измисле како би прикрили Маурицијус“.

Председник је на телевизији Хепи рекао да нема никаквих илузија и да је свестан да ће се чим не буде више на власти о њему говорити све најгоре.

– Од првог дана доласка на власт, спреман сам да сутра не будем на власти и знам тачно како ће да буде, сви ће наћи разлог да кажу како су ми говорили шта су биле грешке, али то је природан процес, досадите људима – рекао је Вучић.

Он је додао да познаје људе из медија и бизнисмене који су били блиски Милошевићу па Ђинђићу и да он нема илизија да ће бити другачије, али да њега занима само „суд историје“.