Прочитај ми чланак

Вучић уводи санкције и Русији и Србији, време је за денацификацију СНС режима

0

Џо Бајден сигурно живи у уверењу да је Србија монархија. Споља гледано тако изгледа, а изнутра сви видимо срушен Устав и државу. Један човек одлучује о свему. Сумануто и противзаконито.

Санкције у Србији над Србима кренуле су тако што је делу наших грађана одузето право на добијање регуларног пасоша Републике Србије, а потом и важење здравствених легитимација. Затим је на регистарским таблицама државни грб и ознаку „СРБ“ Вучић прекрио налепницом, те онемогућио Србима да користе гласачко право на АП КиМ.

Пре тога је укинуо све прерогативе државе Србије на АП КиМ, а онда је тај део наших грађана присилио да се придруже терористима и сепаратистима. Косовски Срби који живе под бриселским и вашингтонским санкцијама наметнутим од Србије, немају право ни на коришћење међународног позивног броја Србије.

Ових дана, „војно неутрална“ Србија, одапела је главну „НАТО пицајзлу Јелену Милић“, на место „изванредног и опуномоћеног амбасадора Републике Србије у Републици Хрватској“. Овај изванредно опуномоћени непријатељски потез против преосталог српског живља у Хрватској, још један је нож у леђима Србије.

Пре тога Вучић је на најважније дипломатске позиције у САД, Русији, Швајцарској, Уједињеном Краљевству и УН одапео тешке дилетанте, чиме је увео санкције на углед Србије у свету. Сазнајемо да се неће на томе зауставити, јер се Лав Пајкић спрема да оде у Мађарску!

Док кукавица, издајник и дилетант ВУЧИЋ ЋУТИ…

Иако га је НАТО упозорио да може бити убијен, белоруски председник Александар Лукашенко долетео је у Србију 1999. у јеку рата. Остао је забележен у српској и светској историји као једини лидер државе који је шетао Београдом док су падале бомбе. Александар Вучић му се недавно „захвалио“, како само он уме, чак два пута. У јулу и децембру 2021. Србија се издајнички придружила ЕУ санкцијама против Белорусије. Шта је добила заузврат – ништа.

Меке санкције Русији Вучић уводи перфидно, на исти начин како их је увео косовским Србима и Белорусији. Иако је имала широм отворена врата да буде уздржана приликом недавног гласања на Генералној скупштини УН, Србија је осудила руску „агресију“ на Украјину. Пре тога је српски министар војни, са највећим непријатељем Русије и слободног света, Уједињеним Краљевством, потписао, а скупштина законом потврдила, билатерални војни споразум којим се Србија обавезала да ради на сузбијању „малигног руског утицаја“.

Ових дана, непрекидне дојаве о „бомбама“ на авионским линијама за Русију, веома су „узнемириле“ Вучића, тако да је број летова нагло редукован, што вероватно води ка сценарију обуставе истих. У међувремену, терен за енергетску „диверсификацију“ из Вучићевог вашингтонског споразума полако се крчка. Бугарска се спрема да заврне славину, што би Вучићу дало повода да распали по Гаспрому и НИС-у. Српска политика јасно иде ка томе да Русији огади кључ над Резолуцијом 1244, после чега ће Вучићу пасти камен са срца. Праве санкције Русији биће уведене одмах по покраденим изборима.

Целокупни државни врх ономад је уживао у фашистичким Љотићевим корачницама. Очито је да је и Србији потребна „денацификација“. Џаба Јоксимовићева криви уста и истеже вратне жиле кад јој Млађан Ђорђевић јасно и гласно каже – Вучић је издајник, а ви сте његови плаћеници.

Санкције Србији уводили су непријатељи и окупатори. Вучић им се придружио.