Прочитај ми чланак

Вучић у паници: Следе нови напади на Двери

0

– ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ –

aleksandar-vucic

После наступа Бошка Обрадовића на РТС-у, у коме је за 30 минута размонтирао цео страначко-пљачкашки систем и лажног борца против корупције у лику и делу ППВ-а, као и после величанственог скупа Двери на улицама Београда где су и полицајци у цивилу аплаудирали са другим учесницима, Александар Вучић и његови ментори су у паници. Није успео да изазове инциденте и да их „пришије“ Дверима, не успева да цензурише све медије… Како да заустави истину коју проносе Двери и Бошко Обрадовић?

Следећих дана можемо да очекујемо старе ДБ приче да нас финансира Ђилас или Тадић (лаж коју је Вучић пуштао још 2012. године), да су Двери идеолошка капа разноразних хулиганских група (гле чуда, Блиц данас излази са полицијским извештајем поводом геј параде од пре равно 29 месеци), пудлице и Вучићеви плаћеници ће још јаче нападати Бошка Обрадовића и Двери износећи свакојаке етикете и лажи…

Са друге стране, ступа на сцену Вучићева забрана појављивања Двери на телевизијама са националном покривеношћу, тако да Двери неће моћи да одговоре на увреде, лажи и неистине које ће се појавити.

Фекетићки Супер Алек понаша се као звер у замци. Спреман је на све и спроводи све што може да би зауставио Двери и Бошка Обрадовића, али то му неће поћи за руком.

Ништа није готово, борба тек почиње, а Двери се тек загревају.

За крај, упућујемо Супер Алеку три афоризма, нека изабере онај који му се највише свиђа:

1. Вођа је оставио дубок траг, у снегу!
2. Уметност је спојене шаке завлачити у туђе џепове.
3. Његове руке заузимају природан положај, за стављање лисица.

(Двери)