Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ у Апатину отвара већ отворене јаслице

0

Активисти Удружења грађана "Без страха" из Апатина извели су перформанс и пресецањем црвене врпце свечано отворили јаслице у том граду, које су већ отворене 2018. године. Како кажу, повод за овај перформанс је данашњи долазак председника Александра Вучића у Западнобачки округ, а једна од станица је и Апатин где је планирано да отвори јаслице.

УГ „Без страха“ тврди да је због кампање „Будућност Србије“ и доласка председника цео Западнобачки округ облепљен билбордима и украшен заставама.

 

„Како се нисмо сложили са натписима на билборду где стоји порука да је Апатин уз Вучића, јасно смо показали да није у реду да говоре у наше име, јер нас има много који су против погубне политике Александра Вучића“, саопштили су из овог удружења.

Апатин, УГ Без страха Извор: УГ Без страха
Додају да је најављено да ће председник у Апатину отворити јаслице, које је прошле године већ отворио председник општине.

„Активисти УГ ‘Без страха’ су перформансом отворили јаслице други пут, шаљући јасну поруку да је исто изграђено и из средстава самодоприноса и да председник државе апсолутно нема везе са тим, иако ће у суботу доћи да их трећи пут отвори“, наводе активисти удружења у писаној поруци.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!