Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Шта Ђилас и Обрадовић друго знају него да позивају на моје убиство

0

Београд -- Председник Србије изјавио, гостујући на ТВ Пинк, да му је жао што је недељник НИН повукао насловну страну на којој је нишан снајпера уперен у њега.

На питање зашто му је жао, Вучић је рекао: „Жао ми је јер је то слика и прилика оних који би да воде Србију на другачији начин и оних који кажу да их вређају, а ти исти мене називају човеком који је психопата, који има сиду, ког питају да ли ми је крв послата на токсиколошку анализу у тренутку када доктори на ВМА покушавају да реше другу ствар.“

„Та насловна показује разлику између нас и њих… Нисмо ми то склонили, то су они склонили, њихова редакција, а ја жалим што су они то урадили, волим да се види патолошка мржња и да осим патолошке мржње ту нема ничега“, рекао је Вучић на телевизији Пинк.

Он је рекао да је насловна страна стављена са намером и упитао зашто се сада стиде тога. „Шта ће друго Ђилас, Обрадовић, да раде него да позивају на убиство… Како да победе… То је састављао Драган Ђилас, опседнут влашћу и парама“, рекао је Вучић.

Додао је да та насловна страна показује нервозу људи којима је политика постала политика Таблоида Милована Бркића, истичући да је свака реч коју изговоре, како каже, „прелетач“ Мариника Тепић и Драган Ђилас прочитана у Таблоиду. „Бркић је човек који представља прототип најгорег светског пробисвета, острашћени рекеташ“, рекао је Вучић, а преноси Тањуг.