Прочитај ми чланак

„Вучић се спрема да буде опозиција Влади коју сам саставља“

0

Председник Народног слободарског покрета Слободари Мирослав Паровић оценио ће данас да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић постати "опозиција влади коју је лично саставио".

Председник Народног слободарског покрета Слободари Мирослав Паровић оценио ће данас да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић постати „опозиција влади коју је лично саставио“.

 

Паровић је у саопштењу навео да ће у наредном периоду главни циљ СНС бити „одабир жртвеног јарца из сопствених редова кога ће оптужити да је издајник, сарадник мафије и опозиције“.

– Док Вучић вредно ради, тај издајник плете заверу за његову смену и враћање Србије у руке тајкунима. Управо је тај одабир „жртвеног јарца“ разлог због кога унутар самог СНС-а још не могу да се договоре око тога ко ће бити на којој функцији јер је рецимо много теже ухапсити некога ако је министар полиције него ако је нпр. министар војске или шеф БИА – оценио је Паровић.

Према његовим речима, опозиционим политичарима остаје да се „герилским методама“ припреме за време расплета које ће почети у тренутку унутрашњег лома у власти.

Како је оценио, тема борбе против мафије коју је изнуђено покренуо сам Вучић треба да буде главно оружје против власти јер је, према Паровићевим речима, свима јасно да тренутно у Србији не постоји ниједан криминалац који није директно у вези са људима из Вучићевог режима.