Прочитај ми чланак

Вучић се сакрио од новинара Србин.инфо, а таблоди спинују: Вучић стена све разбио!

0

Александар Вучић је данас устукнуо и одбио да изађе испред Председништва када је чуо да се испред налази извештач "Србин инфо" Дејан Петар Златановић, који је уживо преносио дешавања након што је председник једне земље позвао челнике Народне странке на тучу! Разлог зашто је устукнуо је јасан када се погледају извештаји режимских медија о овом срамотном понашању председника Србије.

Да је изашао пред наше камере, Вучић не би могао са Сузаном Васиљевић да пласира дебилне наслове и реаговања у којима је он „стена, херој, јуначина, који је Јеремићу и осталим лоповима све сасуо у лице“. Тако би укратко могли да се опишу ретардирани наслови у такозвним медијима под контролом режима.

Вучић, који се тресао и неартикулисано понашао током разговора са челницима Народне странке, сада је наручио реаговања од својих страначких кербера, који се утркују са улизичким саопштењима и пружању подршке кршитељу Устава Републике Србије. Већ су дигли глас Владимир Ђукановић, Владимир Орлић, а трансфер блама посебно изазивају следећи наслови са режимских блатоида:

– ГДЕ СИ ПОШ’О НА СТЕНУ БЕЗ ОПРЕМЕ?! Јеремић дошао да линчује Вучића, па се успаничио!

– БИТАНГЕ ПОТЕГЛЕ НЕКОЛИКО ПИВА, ПА КРЕНУЛЕ НА ВУЧИЋА! Орлић: Јеремић и екипа брже изашли него што су ушли!

– ВУЧИЋ ДЕМОНТИРАО ЈЕРЕМИЋА И ЕКИПУ: Сишао међу њих, Вук се успаничио и почео да запомаже!

– ЂУКАНОВИЋ РЕАГОВАО НА ЈЕРЕМИЋЕВЕ ИСПАДЕ: Нису знали шта да раде када се председник појавио испред њих и сасуо им у лице шта је имао

– ВУЧЕВИЋ ОЦЕНИО: Тресли су се пред председником и нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије!

Ово је само део тренутних наслова у пропагандној машинерији и део слике болесног стања у медијима и друштву, које је режим Александра Вучића потпуно девастирао, девалвирао и начинио га неподношљивим за нормалног човека.

Како је све изгледало испред Председништва погледајте у видео снимку горе.