Прочитај ми чланак

Вучић се препао због Ђиласа, добио је поруку из САД! Преплашен иде код Путина!

0

Кад је Вучић видео Ђиласа у Стејт дипартменту, Вучић је схватио да више нема подршку и да ће Американцима морати да нуди знатно више него што је до сада нудио. Одлучио је да скине много више гаће него до сада.

Ово за „Србин инфо“ поручује Мирослав Паровић и наглашава да Вучић сада покушава да купи подршку Америке тако што ће им понудити да у Србији граде нуклеарну електрану, соларне електране, а за све ће задужити народ Србије астрономским кредитима.

– На тај начин ће поништити руски гасовод и на тај начин Вучић ће потиснути Русију из Србије на сваки начин, па и у енергетском смислу. Нуди се да буде сарадник у зеленој агенди која следи.

Када прихватимо америчку нуклеарну електрану, онда ће само они моћи да је одржавају и с њом управљају. Кад вам Америка убудеће каже потпишите ово или идите у овај или онај рат, нећете моћи да кажете „не“.

Вучић је добио поруку из САД и уплашио се. Већ 25. новембра иде код Путина да чује став Русије. Зато је одложио седницу скупштине са /13.11.на 27.11, јер у овом тренутку не зна ни где је ни шта је. Попут оне јутарње дилеме Моме Капора:“Да ли да се умијем или да се убијем?“ – навео је Паровић.

Више о овим и другим темама у видео прилогу.