Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ПУКО У ВРАЊУ: 100 аутобуса из целе Србије, радници Јумка и Симпа силом на митингу (ВИДЕО)

0
Радници Јумка под претњом да ће бити отпуштени организовано у колони кренули на митинг

Радници Јумка под претњом да ће бити отпуштени организовано у колони кренули на митинг

Лидер СНС-а поручио је на митингу у Врању доскорашњим партнерима да “зна шта му је чинити”, а од “великаша” са југа попут Тончева каже да је уместо да чује да је упослио нове људе, чуо само “Вучићу педеру”.

Упуство за ботове

Упуство за ботове

А онда сам дочекао пре неколико дана да њихова једина порука са митинга у Београду, а слична је била и овде у Врању, буде “Вучићу педеру“. Хвала вам господо на томе. Хвала вам пријатељи на томе. Наставите с таквом политиком, али то није ни план, ни програм за будућност – рекао је Вучић.

Од „великаша који ведре и облаче по југу Србије“ очекивао је, каже, да ће довести нове инвеститоре, да, на пример, председник Општине Сурдулица и функционер СПС-а Новица Тончев каже да ће запослити 500 људи, а да је поново дочекао да чује „Вучићу педеру“.

Иначе, припреме за овај митинг почеле су још вече раније када је, на изненађење многих, бина постављена на шеталишту које је још у фази реконструкције, без икакве дозволе. Грађани Врања су били током целог дана блокирани. На свакој раскрсници била је полиција и ботови – редари СНС-а.

Младе пионирке

Младе пионирке

Током целог дана, лепљени су плакати, уништаване јавне површине, а око 100 аутобуса са присталицама из целе Србије почели су да стижу још око 15 сати, док су радници “Јумка” и „Симпа“ организовано под претњом да ће добити отказе, из фабрике кренули пут центра града у колони на митинг СНС-а. 

 

Извор: Јужне Вести, Србин.инфо, Фејс: Бранимир Стојанчић