Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ПРОЗВАО ОПОЗИЦИЈУ: Ви презирете свој народ! Уследио одговор Ђиласа

0

Председник Странке слободе и правде и један од лидера Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас казао је данас, поводом тврдњи да министар унутрашњих послова Небојша Стефановић није завршио основне академске студије, да Стефановић треба да поднесе оставку.

Ђилас је још рекао да факултет Мегатренд у Лондону постоји од 1990. године и да је једино 1994. имао приход у износу од 412 британских фунти и да није регистрован за образовне делатности.

Фото: Н.С.

 
Ђилас се осврнуо и на ауторски текст председника Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића у „Политици“ у којем је навео, како је рекао, да „лидери опозиције презиру свој народ“.
 
– Александре Вучићу, никога ми не презиремо, чак ни тебе – поручио је Ђилас председнику Србије и додао да Савез за Србију не дели људе по томе колико су образовани.
 
 
– Ми говоримо о томе да је један човек на високој функцији фалсификовао своју факултетску диплому – рекао је Ђилас и додао да је дужност Стефановића да поднесе оставку, а ако не он, онда ће морати премијерка Ана Брнабић и председник Србије Александар Вучић.