Прочитај ми чланак

Вучић претио, функционери СРС тражили полицијску заштиту! (Видео)

0

FoNet-SRS-ŠAROVIÆ

(Србин.инфо)
Српска радикална странка је данас у суботу, 20. априла одржала акцију под називом „Vox populi, vox, Dei – Глас народа, глас Божји!“

Акција ће била организована у више од 100 градова широм Србије а циљ је да се обичном човеку, Србину за чији се глас политичари боре свим средствима, омогући да државном руководству Србије пошаље директну и јасну поруку какав треба ду буде одговор Србије на срамно потписивање споразума са Приштином, којим је Космет предат у руке албанске мафије, предвођене Хашимом Тачијем!

СРС је делила листиће на којима је био уписан лични мобилни телефон потпредседника Владе Србије Александра Вучића (066 …) са циљем да преко СМС поруке сваки држављанин Србије буде у прилици да пошаље своје мишљење о Бриселском споразуму.

Према речима заменика председника СРС Немање Шаровића, на његову поруку – Издао си Воју, сада издајеш земљу своју – потпреседник Владе Србије Александар Вучић је одговорио – Бедниче и морону несрећни, само ти немој ништа да ми говориш.

Pretnje286_735529710_n
Убрзо, пошто је добио СМС поруку од Александра Вучића, Немању Шаровића, по речима самог заменика председника СРС, позвала је непозната особа са броја 063 …, која му је претила батинама и вређала га најпростијим псовкама.

Осим Немање Шаровића, СМС поруку, са мишљењем о споразуму у Бриселу, добио је Александар Вучић и од свог бившег страначког колеге Зорана Поповића, председника месног одбора у Љигу. По речима самог Зорана Поповића, њега је убрзо назвао потпредседник Владе Србије Вучић, вређао га и претио хапшењем.

Због свега наведеног, заменик председника СРС Немања Шаровић и председник месног одбора у Љигу затражили су данас после 13 часова заштиту у станици СУП 29 новембар, сматрајући да им је живот угрожен, јер им је , како су навели, „претње опасне по живот упутио лично потпреседник Владе Србије и генерални секретар Националног савета за безбедност Александар Вучић и људи из његовог окружења“.