Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Победа Трампа би била боља за Србију, лично сам у бољим односима с Бајденом

0

Председник Србије је истакао да су његови „лични односи са Бајденом бољи него са Трампом“ и захвалио се Трампу и његовим сарадницима.

Фото: Н.С.

„Слушао сам разне критике. Разликују се људи: они који имају морал и част и они којима су то непознате категорије. Нападају ме што сам хвалио Трампа. Нећу одустати од тога. Никада о Бајдену ниједну ружну реч нисам рекао, иако га познајем боље од Трампа и састао сам се с њима пет пута, а са Трампом једном. Рекао сам и мислим и говорим вечерас да је боље за Србију да је Трамп победио. Али нећу говорити лоше о Бајдену. Трудићу се да имамо што бољу сарадњу. Пре три дана сам рекао да ће вероватно Бајден да победи. Хоћете да ме натерате да се улизујем Бајдену вечерас? Е, па нећу!“, рекао је Вучић и додао да ће честитати Бајдену сутра јер неће „да се утркује међу првих 50 који су му честитали јер има кичму и мозак“.

Вучић је нагласио да су његови „лични односи са Бајденом бољи него са Трампом“ и захвалио се Трампу и његовим сарадницима.

Казао је и да ће Србији бити теже са Бајденом, јер Трамп није учествовао у бомбардовању и признавању Косова, за разлику од Бајдена.