Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ „лумпује“ под шатром с министрима и Информером, Тиодоровић прети народу ФОТО

0

Вучићев Кризни штаб застрашује и вечито прети народу, иако корона мере крше највише Александар Вучић и владајући картел.

У суботу је прво др Тиодоровић запретио „непослушном народу“ да ће да заоштре мере због драматичне ситуације и одмах је стигао одговор од СНС картела.

Истог дана су бројни министри у Влади, Ивица Дачић, директори Јавних предузећа, као и Александар и Данило Вучић отишли у Косјерић под шатру да „лумпују“, грле се и љубакају са власником Информера Драганом Вучићевим који је са неколико стотина људи испраћао сина у војску.

Већ у недељу је изашао и др Ђерлек да се солидарише са др Тиодоровићем и опомене „непослушан народ“ да се примири због епидемиолошке ситуације.

И сваки дан ће излазити „ваксери“ и претити народу. Наравно, нико из Вучићевог Кризног штаба и даље не сме ни да спомене понашање представника власти. Њима нико не сме ни да писне, а камоли да запрети било какавим мерама.

За Кризни штаб је увек крив само народ.

Удри по народу, застрашуј, прети, да се „непослшна раја“ не досети…

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!