Прочитај ми чланак

Вучић хвали Небојшу, а спрема му….

0

Многе је зачудио начин на који је Александар Вучић говорио о министру одбране, еx министру полиције Небојши Стефановићу на РТС-у пре неколико дана. У сада већ редовној, а не специјалној емисији на РТС-у, у коју наврати бар једном месечно, овога пута одмах по повратку са петодневног одмора и провода код својих арапских пријатеља, Вучић је салвама похвала засуо Стефановића. Те како је радио сјајан посао, те како је поштен, те како, наравно, није мислио на њега када је говорио о функционерима који су у криминалу, и тако даље, и тако даље.

Много је оних који су закључили да је Вучић обзнанио крај сукоба са Стефановићем, али је истина на потпуно супротној страни. Вучић још није одустао од хапшења Стефановића, упућени кажу да је тај тренутак никад ближи. Зато је Вучић одлучио да јавно хвали др Небојшу како би за 10-15 дана када до хапшења дође, могао да каже како је шокиран, како не може да верује, како мисли да је Небојша невин, али да, наравно, не жели да се меша у рад тужилаштва и суда… и тако низ флоскула које су све једна лаж до друге.


Круг око Стефановића се стеже. Многе ствари се повезују са Александром Папићем, Стефановићевим првим бизнис сарадником који је у последњих осам година развио свој бизнис у многим сферама, укључујући и прибављање више десетина београдских локала. За њега се везује и таблоид Објектив, који је званично у власништву лица из Херцеговине – Требиња. Било је и гласина да ће Папић добити статус сведока сарадника, али то није потврђено.

Оно што делује да јесте већ извесно је паковање некадашњег најближег Вучићевог сарадника, председника београдске организације Др Небојше Стефановића. Да ли ће др Небојша у затвор сам или ће Вучић о истом трошку хапсити и некога из опозиције, остаје да се види.