Прочитај ми чланак

Вучић: Хтели су смрт моју и моје деце!?! Опет лобира за некакву поделу КиМ

0

Наставља се дегутантна пропаганда уставокршитеља и издајника Александра Вучића. По систему "где год сам био свуд сам погинуо", шеф мафије у Србији поново покушава да представи јавности како та иста мафија хоће да га убије, а при томе поново провлачи некакво "компромисно" решење за КиМ, што многи тумаче као залагање за антиуставну поделу јужне српске покрајине.

Вучић се обратио из Париза где се састао са високим представником Европске уније за спољну политику и безбедност Жозепом Борелом. Јуче се састао са председником Емануелом Макроном.

Вучић је рекао да нас чека веома „компликована ситуација“. Навео је да у понедељак заседају министри спољних послова ЕУ о Косову, те поручио да је скептичан по питању некаквих решења.

„И у парламенту Србије има посланика који мисли да је Косово независно, а то не мислим само на Камберија… Баш ме брига шта мисле посланици у Европи, битно је шта мисле Владе“, одговорио је Вучић.

Коментаришући данашње (парадно) хапшење криминалне групе која се помиње у сведочењима, Вучић је рекао:

„Ти људи су повезани са пословима са наркотицима. Реч је такође и о убицама, који су и моје и имена моје деце стављали на списак. Моја безбедност није угрожена, угрожена је безбедност нашег народа на КиМ“, рекао је Вучић и изазвао нагон за повраћање код свих нормалних и  слободомислећих људи.

Вучић је изјавио да Жозеп Борељ и Мирослав Лајчак нису били оптимистични после разговора са Аљбином Куртијем.

„Шта год Курти да уради, имаће подршку Немачке и Велике Британије… Србија неће да се одрекне Косова, али треба да пронађемо компромисно решење. Хоће ли Британија да се одрекне Шкотске, па неће „, казао је Вучић.

Како је навео, поједини у Европи чекају да Србија направи грешку, како би сву кривицу свалили на нас.

„А ћутаће довека. Курти може да ради шта му је воља, и неће добити никакво упозорење. А ако Срби одговоре на насиље Приштине, све ће да свале на Србију“, рекао је Вучић.

На питање да ли јуче био нервозан након састанка са Макроном, Вучић је одговорио да није. Новинарка је навела да је то објавио део хрватских медија, што је наводно преузео део српских.