Прочитај ми чланак

Вучић губи компас: Др Панић само руши државу, Ал Капонеу ни бурек не може да носи

0

Говорећи о тужби коју је председник Синдиката лекара и фармацеута Раде Панић данас поднео против њега, председник Александар Вучић је рекао да ће "са радошћу да потврди све што је говорио", и да, према сопственој оцени, он није вређао "већ износио чињенице".

Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије Раде Панић поднео је у својству грађанина тужбу против председника Србије Александра Вучића због, како је навео, повреде угледа и части.

Foto: Instagram

Панић је новинарима испред Другог основног суда у Београду рекао да је Вучић „бар у два наврата“ износио неистине, оптужујући га за урушавање здравственог система али и за издају земље. То да ја рушим Србију и здравствени систем за мене је то тешка увреда и нешто што мој образ не може да трпи, рекао је Панић, наглашавајући да је тужба приватна и да се нада да ће председник доћи на суд.

Вучић, с друге стране, наводи да је сваку реч према Панићу изговарао са благошћу.

Коментаришући то што је Панић рекао да је чувени мафијаш Ал Капоне пао на порезу, а да ће председник Србије пасти на медицинским респираторима, казао је:

„Сада кад бих му ја рекао да у филму о Ал Капонеу не би могао ни бурек да носи, он би рекао да сам га ја увредио, а ја му то никад не бих рекао и никад нећу да кажем… А човек једино чиме се бави јесте да сруши своју државу и највише му се радују у Хрватској, Сарајеву кад тако нешто објави. Само нека тако наставља и нек се запита што највећи број лекара није стао иза њега“.