Прочитај ми чланак

Вучић док га чува полиција: Ви сте силеџије!

0

Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након што су грађани и опозиција кренули ка Скупштини града Београда.

Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након што су грађани и опозиција кренули ка Скупштини града Београда.

Он је рекао да никаква револуција није у току, те да је вечерас на скупу, како каже, окупило 2.490 људи, које је назвао силеџијама.

– Никаква револуција није у току, ми се трудимо да мирном реакцијом не повредимо никог од демонстраната. Присутно је 2.490 људи, 1.195 покушава да уђе у Скупштину. Неки су показали да је насиље једини вид борбе против противника – рекао је Вучић реагујући на протесте испред Скупштине града Београда и РИК-а.

– Неки су показали своје лице, данима смо на то указивали и да се на то спремају јер народ не жели да за њих се гласа – длодао је он.

Вучић се обратио јавности поводом протеста опозиције који се преместио испред Скупштине града Београда. У току је седми, масовни протест коалиције Србија против насиља испред зграде Републичке изборне комисије (РИК), опозиција покушава да уђе у зграду Скупштину града Београда. Унутра је полиција у опреми за разбијање демонстрација, а врата скупштине су разваљена.