Прочитај ми чланак

Вучић: Ако се утврди одговорност Малог нећу је оспорити

0

Београд -- Мандатар Вучић каже да има пуно поверење у градоначелника Београда Синишу Малог али и да никада неће оспорити његову одговорност уколико се она установи.

Говорећи за недељник „Експрес“, Александар Вучић је казао да је одговорност питање „уређене државе, система и основних начела којима се руководимо“.

„Пре него што изаберем сараднике размишљам о томе да ли верујем да су у стању да раде и имају резултат, а када их поставим, остане само питање одговорности. И од њега нема скривања нити ћу ја допустити да се било ко сакрије. То они који ме не воле никако да схвате и мислим да се ту крије разлог сталног ‘качења са Вучићем“, оценио је председник техничке владе.

Вучић је казао да инсистира на одговорности својих сарадника за грешке које направе, наводећи случај бившег министра одбране Братислава Гашића као најбољи пример таквог односа.

„Одличан сарадник, са мојим пуним поверењем, кад је погрешио, одговарао је. Што противници тиме нису задовољни, шта да им радим, ионако нисам никада ни имао намеру да њима удовољим“, додао је Вучић.