Прочитај ми чланак

ВРЕЂАЊЕ ГРАЂАНА Цео живот на грбачи народа које назива „ЗГУБИДАНИМА“

0

Кад не зна шта ће, он вређа. Тако реагује председник државе Александар Вучић на оправдано противљење струке и грађана његовим фиксним идејама, овај пут да гради на водоизворишту у Макишу. Грађане и активисте које се не слажу с његовом идејом метроа на Макишу назвао је згубиданима!

– Људи који су протестовали против почетка изградње метроа у Београду немају никакву политику.. То су згубидани који не знају шта ће са собом у 10 или 11 сати – рече цењена напредњачка глава.

Вучић наравно није рекао како није народ против изградње метроа, него против баснословне цене и појединих бесмислених линија, а изричито против градње на водоизворишту у Макишу, због чега Београд може остати без воде. Битно да је он напао и извређао грађане, а после ће да се као каје, јер је он „дечко с улице“, па му се некад „омакне“ тај уличарски речник.

– Каже ми председник Вучић да сам „згубидан“. Каже то неком ко ради од своје 16-те године, ко је радио, студирао и одгајао децу у исто време. Каже ми неко ко нема дан радног стажа, не плаћа рачуне и бензин, живи у државној вили и узима одела из фундуса! – твитовала је Јелена Берар, активисткиња Странке слободе и правде.

Ова предузетница, мајка и борац за слободу и правду, градски секретар ССП Београд, има право као и сви вредни грађани да се нађе увређеном. Њене речи наишле су на подршку на друштвеним мрежема, те су људи редом почели да пишу како су радили и студирали истовремено и дан данас се боре да поштено зараде за живот и изборе се са АВ синдромом.

Тај Вучић цео живот живи на туђ рачун. Најбољи студент Правног факултета икада, познат је и као „највреднији радник Србије“, за посебним наградама за продуктивност и иновативност, а за 50 година радног стажа стекао је и најдебљу радну књижицу историји Балкана.

Срам нас све било који бисмо помислили другачије, који смо се усудили супроставити генију и његовом спасоносном режиму.