Прочитај ми чланак

ВЛОРА: Због патријарха и Асада изрекла невероватне глупости!

0

Шта друго рећи осим да је за похвалу што албански лидери имају времена да прате међународне посете поглавара СПЦ

Патријарх Иринеј је посетио братски и мученички сиријски народ, а његова јучерашња посета председнику Башару ал Асаду не престаје да нервира западне сатрапије попут такозваног Косова.

Први је реаговао министар спољних послова лажне државе Беџет Пацоли, који је у бесу и немоћи излио све своје фрустрације на свом твитер налогу.

Он је написао да је Асад у госте примио патријарха који води цркву чији су званичници деведесетих благосиљали ратне злочинце и која држи српско друштво у „паралелном свету“.

Треба да посети Рачак, Избицу и Крушу и сусретне се са преживелима. Срам га било!“, написао је Пацоли.

Одмах за њим се огласила и Влора Читаку, амбасадорка такозваног Косова у Вашингтону. Њени ставови су наравно исти као и ставови америчког шерифског естаблишмента коме служи, па је и она „згађена“ састанком поглавара цркве једне независне државе и председника друге независне државе. Две државе чија је независност тако дуго трн у оку Американцима.

Башар ал Асад је примио у посету патријарха Иринеја, поглавара Српске православне цркве. Покушајте то да замислите“ написала је Влора на свом фејсбук налогу.

Шта друго рећи осим да је за похвалу што албански лидери имају времена да прате међународне посете поглавара СПЦ. Вероватно у својој безграничној параноји виде неку велику православну заверу председника Асада и патријарха Иринеја.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!