ВЛАСТ НАСТАВЉА СА ПРИТИСЦИМА – приведен одборник Двери из Куршумлије

0

Оливер Милисављевић, одборник и члан ГО Двери приведен је данас у Куршумлији, а као званичан разлог се наводи снимање на седници школског одбора ОШ Милоје Закић, која је, међутим, најављена као отворена и јавна седница те није јасно зашто је снимање разлог за привођење.

С обзиром да је након Београда, Куршумлија прво место у Србији у коме су покренути протести 1 од 5 милиона и да је Оливер један од покретача и члан ГО Двери, те да је седница коју је снимао јавна, ово привођење није ништа друго до политички притисак и покушај застрашивања.


Ово је још један показатељ да смо у праву када тражимо нормализацију прилика у Србији и покретање дијалога. Ако један дан имамо позив председника на физички обрачун са лидерима опозиције, а други дан привођење опозиционог одборника не можемо говорити о нормалној атмосфери у друштву, већ о све горим притисцима и промоцији насиља.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!