ВЕЉА ИЛИЋ: Борићемо се до последњег док не победимо ову гамад!

0

Гост емисије "Скенирање" био је Велимир Илић, председник Нове Србије. Илић је недавним упадам у канцеларију извршитеља у Чачку изазвао контроврзне реакције јавности.

У „Скенирању“ екслузивно открива како је дошло до инцидента и наводи да је спорни снимак који је доспео у јавност половичан, јер је избачено, како је рекао, оно што је њега испровоцирало на жустру реакцију. Он тврди да је жртва режима и да је то постао пошто је одбио да „буде Вучићева крпа за потирање“; истиче и да дели судбину  грађана Србије које „извршитељи немилосрдно пљачкају и за ралчуне од хиљаду динара узимају по више десетина хиљада“.

Илић сматра да у држави влада потпини јавашлук, а да су „јавни извршитељи легализована мафија“.

„Није спорно да рачуни треба да се плате, али није нормално да за дуг од 1000 динара, они наплаћују 30.000 динара. А имате таквих примера на хиљаде. Имате примера где људима продају стан за 1000 евра дуга. Па то је ван сваке памети. Турске дахије су биле милосрдније од Вучићевих извршитеља“, навео је Илић. Он је оценио да се народу смучило и да је дошао тренутак да се  „дигне буна на ове данашње дахије“., “ Од септембра крећемо у жестоку битку. Позовам народ да пружимо отпор. И да не одустајемо док ту гамад не растерамо“, казао је Илић.

Председник Нове Србије позвао је грађане да у септембру сви који су угрожени организовано пруже грађански отпор.

„Они пљачкају на свр стране. Неко за то мора да одговара једног дана. Држава ће морати да  врати све оно што је народу незаконито узето. Народ једва саставља крај с крајем и гладан и жедан, а они га додатно убијају. Па ово је луда кућа, извршитељи зарађују од глобе натода 200.000 евра месечно. То је организован државни криминал, отимачина коју они деле између себе. Држава штити криминал! То нема нигде у свету! Мора народу да се омогући да може да отплати дугове, а не да им се отимају куће за дуг од 1000 евра, које после купују за мале паре деца и пријатељи тих извршитеља, а народ се убија, скаче с моста, веша се, јер остаје без ичега. „, казао је Илић.

 

Он је додао да Србија у историји није имала гору власт и да је“ лакше било живети под Турицима, јер се знало даш десетак, а данас само Бог зна, а ни он како извршитељи разтезују харач“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!