Прочитај ми чланак

УЛЦИЊ: Милогорци демонстрирали испред куће Дритана Абазовића (ВИДЕО)

0

У Улцињу се у недељу увече 6. септембра, група Монтенегрина окупила око куће лидера Уједињене реформске акције (УРА) Дритана Абазовића, машући заставама и бучно трубећи из кола.

При том су узвикивали ове стихове песме „Изађи мала“:

„Изађи мала, изађи мала
Изађи бар на час;
Хоћу да те видим, хоћу да те љубим,
Хоћу да ти чујем глас“.

Такође чуле су се и антисрпске пароле:

„Није ово српско легло, већ је ово Монтенегро“!

Како Србин.инфо сазнаје директно из Улциња, ово је организовано у режији Агенције за националну безбедност Црне Горе и директора полиције Веселина Вељовића, као и структура ДПС-а које се не мире са поразом Мила Ђукановића и прибојавају да ће и албанске странке у ЦГ бити део владајуће већине након победе опозиције на републичким изборима који су одржани 30 августа.

Подсећамо да је и данас, од 19 часова на Тргу независности у Подгорици, био организован митинг Милогораца, који су себе називају црногорске патриотске организације, без навођења имена нити конкретне организације која стоји иза скупа, али ДПС је позивао у месним одборима, делио новац за бензин и бесплатне сендвиче, док је Милов син Блажо Ђукановић учествовао у првим редовима.

Милогорци су у Подгорици, између осталог, узвикивали „Не дамо државу“ и „Дај Томпсона“…

Иако је организован долазак Милових следбеника и симпатизера из целе земље, скупило их се седам, осам хиљада како наводе антирежимски медији у ЦГ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!