Прочитај ми чланак

Ванредна вест: Ного открио где је нестао Вучић и ко је све болестан у врху СНС

0

- Сваки дан смо овде од 20. јуна, суботом правимо веће скупове, дођите у суботу 4. јуна од 18 часова испред Скупштине. Не одустајемо!, ексклузивно за Србин.инфо је рекао Срђан Ного, а затим подсетио:

– У априлу у интервјуу за србин.инфо сам рекао да Вучић има корону, и тада је нестао на неколико дана, а Кон и Кисићка за ћутање добили кола и станове. Вратила му се корона јер је очигледно поново почео да врда договоре са онима који су га поставили. Највећи проблем је што не контролишу Мају Гојковић, пошто она има највећу власт кад нема Владе, али сада Маја Гојковић има тежи облик короне и у болници је. Корону има и брат Ане Брнабић, практично је имају сви из Владе осим Зоране и Небојше Стефановић. Питање за кризни штаб је зашто они нису у карантину?

Срђан Ного се осврну и на вест да је Иран подигао потерницу против америчког председника Доналда Трумпа указавши да ће тај догађај имати последице и на збивања у Србији.

– Имамо и потерницу Ирана за Трампом због убиста Сулејманија, питање је да ли би Вучић Трампа лишио слободе да дође овде? Писало се о састанку Сулејманија и Вућича у Софији.Вучић је у огромним проблемима, повезан је са Антифом коју је Трумп прогласио терористичком организацијом јер Антифа се финансирала из Србије, има кооординацију преко Срђе Поповића држављанина Србије. Врло су живе везе са тероризмом овде и у региону. Ми наоружавамо теористе! Шта ће бити кад Крушикова граната експлодира у Америци?

Овде долази Олуја која ће одувати све. Вучић је сува грана, свима је јасно да је готов, али неће нико да је исече. Ми грађани је морамо одсећи, јер ће Олуја ишчупати цело дрво, а то дрво смо ми. Грана ће бити одувана у парам парчад, бојим се да дрво не буде одувано и заврши као грана. Живимо у држави где је све отишло дођавало, распала нам се држава на наше очи. Ако мислите да не може лошије, може! Сви ћемо због Вучића да имамо озбиљне последице ако не реагујемо“, каже посланик Срђан Ного и закључује:

– Влада Републике Србије званично не постоји од 3. јуна, њима је престао мандат. Никаква таква одредба не може да се донесе законито. Јел треба да нам се деси оно што прети син Томислава Николића, да нам следи мотка? Сви на политичкој сцени су умрежени, неће ово нико да промени, сви су везани за старе структуре иако су потрошени. Коначно можемо да средимо своју кућу, да очистимо правосуђе, да променимо из корена систем и почнемо да живимо нормално. Само морамо да учинимо мали напор, нас 75 одсто није изашло да гласа, сви су бесни. Зато дођите у суботу у 18 часова 4. јуна испред Скупштине Србије.