Прочитај ми чланак

Ванредна емисија – Ного из Скупштине: Народе, сви на Трг Републике у петак у 17ч!

0

- У петак у 17 часова на Тргу Републике крећемо са протестима против режима Александра Вучића.

Ово поручује народни посланик Срђан Ного, у ванредној емиски „Интрвју”, медијских кућа Србин.инфо и и наглашава да ови избори, које је Вучић заказао за 21. јун, не могу да се наставе.

– Потписи су прикупљани за 26. април. Они више не важе. Морају да се распишу нови избори. Проблем је што је овој Скупштини и Влади истекао мандат.

Дошли смо у специфичну ситуацију, која не може да се реши како жели Александар Вучић. Једино могуће решење је лекс специјалис и форимирање прелазне, техничке владе са циљем припреме нових избора за шест до 12 месеци.

Сам Вучић је признао да има 5,2 пунолетних грађана. Како имамо милион и по више људи у бирачком списку. Од 2000. године до данас нема регуларних избора.

Имамо више од 8.500 бирачких места. Треба смањити тај број да бисмо олакшали контролу избора. Потребан је и сет медијских закона, јер за време короне нисмо имали политички живот, већ ријалити програме Задруга, Парови и Вучићев ријалити.

Како може сада да ради само приватни сектор, а не и државни, када је све тако безбедно како каже Вучић. Зашто апелују на пензионере да не излазе напоље? Зашто су оставили забрану окупљања? Како могу изборни циклус и избори, ако нема окупљања на отвореном и затвореном?

Вучића изузетно плаши улица. Зато се сада повампирује Савез за Србију. Седамдесет посто народа је бесно и против је и власти и опозиције. Зато сада Вучућ са Ђиласом покушава да отупи бес народа. Сад испада да људи који лупају шерпе су са Ђиласа, а они лупају јер су незадовољни. Систем покушава да наметне свог новог играча

Ако изађемо на улице неће бити избора. Неће изаћи ни 20 одсто људи на изборе, не само због незадовољства, већ и због страха од короне. Од избора неће бити ништа.

Сорош у Србији има план Б,. Рекао је – ако не можете да контролишете народ, ми ћемо да упаднемо после неких сукоба на улици. Народ ће бити задовољан јер је као истерао неку правду, а многи из власти неће преживети. То је велика опасност и велико упозорње за режим.

Тврдим, ако изађе 100.000 људи на улице, Вучић пада истог дана.

Својом имовином гарантујем програм у одређеном року, ако ово не испуним нека ме обесе на Теразијама, али неће морати, јер ћу се сам обесити. Прво ћу сменити судство и тужилаштво.

Тако и сви остали политичари морају да напишу шта хоће, за које време и да све овере, а не да пре избора причају једно, а после друго.

Шта је још Ного рекао у веома интересантном интервјуу, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Ставови изнети у емисији нису нужно ставови редакције ЦЕНТАР, Србин.инфо и аутора емисије.