Прочитај ми чланак

УЖИВA КAО РОКФЕЛЕР: Напредњак се бахати као холивудска звезда!

0

Док већина грађана Србије грца у дуговима и размишља како да споји крај са крајем, дотле посланик напредњака Иван Манојловић живи живот на којем би му позавиделе и саме холивудске звезде.

Кад им досади у Крушевцу, скокну до Порто Караса, Фото: приватна архива

Кад им досади у Крушевцу, скокну до Порто Караса, Фото: приватна архива

Луксузна кућа, скуп ауто, одласци на егзотичне дестинације, брендирана, папрено скупа гардероба не само за њега и супругу већ и за дете – све ово је само део његове свакодневице.

Посланик се нимало не стиди свог раскалашног начина живота у Србији каква је данас, напротив, о свему томе његова лепа супруга Мартина редовно обавештава пријатеље на Фејсбуку постављајући фотографије.

Све што има добио на поклон

Посланик Иван Манојловић је, чини се, рођен под срећном звездом! Наиме, по његовој имовинској карти сву непокретну имовину коју поседује добио је на поклон. Он поседује шуме, њиве, врт, пашњак, па чак и реку. У Скупштини зарађује 97.000 динара, његова посланичка плата износи 70.000, а добија и посланички додатак од 27.000 динара. Манојловић је пријавио и свој скупоцен аутомобил, а у његовој имовини се наводи да има и депозите и штедне улоге.

Но да кренемо испочетка, овај пут од гараже у којој је паркирана бела „мечка“ („мерцедес бенц МЛ 350“).

Иначе, судећи по Манојловићевој имовинској карти, овај аутомобил је 2012. годиште и тренутно вреди 50.000 евра.

Посланик ван земље?

Јуче смо покушавали да ступимо у контакт са послаником Иваном Манојловићем како бисмо га питали на који начин је стекао све о чему грађани Србије могу само да сањају, контактирали смо и са градским одбором Крушевца, одакле су нам поручили да је он ван земље и да не могу да нам дају број његовог мобилног телефона без његове сагласности.

Што се саме куће тиче, довољно је само бацити поглед на лустер, који делује као да је направљен од најфинијег кристала, па да вам се од луксуза заврти у глави. Но лустер је само кап у мору, и остали комади намештаја одузимају дах.

Но да не седе само у велелепној кући види се по Фејсбук профилу његове супруге, која је овога лета извештавала своје пријатеље са неколико дестинација на којима су летовали.

Разуме се, у питању су луксузни хотели у летовалишта као што је грчки Порто Карас, који је увек био резервисан за оне са дубоким џепом. Има се времена, Скупштина ионако не ради, а плата редовно леже, мада чисто сумњамо да би неко овакав луксуз могао да приуштити од не претерано велике посланичке плате. Чини се да овај млади, заљубљени пар највише троши на своју мезимицу.

Међутим, просечни родитељи у Србији са својим зарадама не би могли себи да приуште ни само један пар патофница које фура њихова ћеркица. A у бебином ормару „Гучи“, „Лаура Бјађоти“, „Барбери“, „Версаће“… Врхунац је свакако цуцла израђена од прескупих „Сваровски“ кристала.

Управо уз ту фотографију поносна мама је на Фејсбук написала како је њена ћерка „најмлађи Сваровски фан”.

Детету купио цуцлу са „Сваровски“ кристалима, Фото: приватна архива

Детету купио цуцлу са „Сваровски“ кристалима, Фото: приватна архива

Посланик Манојловић је и својој ћеркици, која тек што је проходала, у гаражу паркирао „мерцедес“ идентичнан његовом. Чини се да је у питању аутомобил са акумулатором са даљинским управљањем који кошта око 30.000 динара, чак 8.000 више него што је износила минимална зарада у Србији летос.

Велики и мали џип: Манојловићева гаража, Фото: приватна архива

Велики и мали џип: Манојловићева гаража, Фото: приватна архива