Прочитај ми чланак

УВЕК УЗ РЕЖИМ Присан загрљај Новака и Вучића, а ту су и Рама и Дритан (ФОТО)

0

Међу режимским посетиоцима Првог међународног сајма вина "Винска визија Отвореног Балкана", у организацији Александра Вучића, уз Едија Раму и Дритана Абазовића почасни гост је био и тенисер Новак Ђоковић. Он се на том догађају срдачно изгрлио и изљубио са Вучићем и уз радосне осмехе су сви наздрављали и пијуцкали вино (Србија од данас признала лична документа лажне државе Косово).

О томе сведоче и фотографије које је Вучић објавио на свом Инстаграм профилу „будућностсрбијеАВ“.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

„Пробали смо данас разна вина, најбоља од најбољих! Наздравили смо слози, заједништву, садашњим и будућим пројектима, будућности Балкана, богатог и отвореног за све! А поздравио сам се и са нашим шампионом, нашим Новаком Ђоковићем, најбољим на свету“, написао је Вучић на Инстаграму.

фото: Н. С.

 

Подсећамо, Ђоковић је након доласка из Аустралије, а уочи избора посетио Вучића у згради Председништва Србије и такође су се грлили пред камерама да покажу колико су блиски.

Ђоковић се уз осмехе веома присно поздравио и са Дританом Абазовићем, рукујући се као да су „стари ортаци“.

фото: Н. С.

 

Славни спортиста није пропустио ни да позира у друштву промотера Велике Албаније – Едија Раме.

фото: Н. С.

 

На сајму вина у Београд, који организује режим и Данило Вучић као председник Савеза виноградара Србије, данас весело наздрављају председник Албаније Еди Раме, Албанац из Црне Горе и премијер у оставци Дритан Абазовић и Сорош Македонац Дмитри Ковечевски, председника Владе Македоније.

Иначе, границе Опен Сорош Балкана неодољиво подсећају на мапу Велике Албаније у доба нациста.