Прочитај ми чланак

УСТАВОБРАНИТЕЉИ: Вучић је највећи издајник у историји Србије

0

Покрет "Уставобранитељи", који је основан током протеста испред Скупштине, одржао је први званичан скуп у суботу 22. августа.

„Немам ниједну примедбу на понашање Патријарха иринеја који увек каже да је Косово и Метохија део Србије, али морам да га питам да ли ће дићи глас против предстојећег фалсификовања избора у Црној Гори, ако је ћутао на крађу избора у Србији? Наш Антихрист је помогао градњу храма светог Саве, али Вучић и Патријарх морају знати да је Свети Сава још за живота подигао себи храм, то је највећи православни српски и словенски храм и зове се Косово и Метохија“, рекао је проф. др Божидар Митровић, који је изнео и много занимљивих података о нашим прецима Расима или Коловенима.

Потом се обратио Данко Васовић, председник Београдског одбора Уставобранитеља:

„Привешћемо правди злочинце који су најгрубље повредили Устав Србије! Највећи издајник у историји српског народа Александар Вучић, мора да буде ухапшен са својојм бандом. Он је патолошки лажов! Дошао је на власт јер је рекао да ће да поништи све што су жути потписали! Одржао је сада нелегитимне и незаконите изборе само да би се дочепао власти. Причао је да је граница Карловац-Карлобаг -Вировитица, много је људи због тога погинуло, а онда прави мини Шенген са нашим непријатељима! Ради против Србије исто што и Броз. Он је први оперативни официр немачке тајне службе и зато га воли његова Ангела Меркел.

За њега не постоји Резолуција 1244! Није имао реч примедбе кад се формирала војска Косова, уместо да сазове хитно седницу Савета Безбедности јер је то најгрубље кршење Резолуције 1244. Он купује време, жали се на неке санкције од 100 одсто, кога то занима? Косовска држава се формира и јача, а он прича о тим санкцијама. Нас занима Косово, уништавају се наши свети манастири, пљачка се Трепча. Његова реч не вреди ништа, тако је причао и „не дам Газиводе“ и шта је било? На велика врата за време короне је Косово прогласило енергетску независност! Позивам припаднике БИА да ухапсе издајника и изврше своју дужност одбране државе за шта су дали заклетву“.

Из удружења слабовидих обратио се Лука Јоксимовић и изложио детаље Бриселског споразума, а потом и Мирослав Шолевић испред Срба на Косову и Метохији.