Прочитај ми чланак

УМОБОЛНО Вучић опет „ужива“ док описује: Правили су мешано месо од глава убијених

0

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас приказивање дела цензурисних фотографија жртава групе Вељка Беливука. Због тога се дигла велика прашина у јавости. Фотографије је коментарисао Борис Тадић, на шта је Вучић поручио: "Пустите ме авети прошлости".

– Ово се никада више неће догађати у Србији, бићемо најбезбеднија земља на свету! Интереснатно ми је како су се сви ујединили у заштити права криминале групе. За време сваке власти се неке ствари догоде, али неке ствари морате и да средите. Зашто они нису ухапсили никога из Шарићевог клана, што се нису обрачинали на време, ми се јесмо обрачунали са свима њима. Па ћемо да видимо ко је разговарао са Беливуком из министарства – рекао је Вучић, а онда и додао:

 

– Пустите те авети прошлости – изјавио је Вучић док је говорио о Борису Тадићу који је коментарисао фотографије злочина клана Беливук – Миљковић. У Србији се овакве ствари никада више неће догађати. Србија је једна од најбезбеднијих држава на свету – истакао је Вучић.

– Реч је о ужасним злочинима и злочинцима, а део њих је тражио да се ништа од тих фотографија и снимака не види да би могли да их користе као своје политичко крило
То су навијачи. То што је неко мало поклао људе, направио мало мешано месо чак и од глава, стављали то у кесе, па им те кесе испадале, а они их хватали, па писали по кесама ко је унутра, да сад не откривам породицама – рекао је Вучић.