Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ: Стојанка Цока је херој; Вучићу, Срби нису Албанци!

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, Дамњан Кнежевић.

Тема емисије је била како се супроставити издаји државе и продаји Косова и Метохије, коју спроводи актуелна српска власт на челу са Александром Вучићем.

„Улица „Вучићев пролаз” је улица у којој је Стојанка Цока Стојановић штитећи своју породицу усмртила једног мафијаша и криминалца, јер јој држава Србија није пружила заштиту коју је она тражила у више наврата претходних година. Да је то не дај Боже урадио њен син, испало би ето, мафијашки обрачун, а не заштита својих најближих, своје породице”, у емисији је устврдио Дамњановић додавши:

„Одлучила је да не буде само она жртва, што је веома битна порука свима нама. Сматрам да је Стојанка Стојановић Цока херој године. Знате, постоји једна народна поукакоја нас уче да када звер, односно зао човек уђе у непозвано и бахато твоју башту, посед, ти му тада кажеш – немој то да ми газиш, изађи напоље, молим те -; он да не изађи, ти га други пут онда лепо опоменеш, па ако је нормалан, обичан човек, он ће изаћи, док стоку, која уђе у башту мора те да бијете, да би из ње изашла, а звер, ако вам је у врту морате убити или ћете због ње бити приморани да се са свог поседа повућете и иселите”.

У емисији се још говорило о томе зашто председник Србије Александар Вучић штити полукриминалце и криминалце у редовима СНС-а, о сарадњи Александра Вучића са Хашимом Тачијом у вези решавања проблема Косова, о српској мафији на северу Косову, о албанским политичарима на Космету, како Вучич албанизује Србе на КиМ, о народној иницијативи „Нема предаје Косова и Метохије, о сарадњи међу патриотских покретама и групама у Србији, као и о томе зашто су прелетачи, из редова СНС, у својству заштичених сведока, потребни за рушење режима Александра Вучића.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!