Прочитај ми чланак

ТРАМП НУДИО инвестиције највећих светских компанија ако признамо Косово

0

Сједињене Америчке Државе понудиле су Београду да постигне договор са Приштином и призна независно Косово, а да заузврат буде организована инвестициона конференција која би у Србију довела највеће светске компаније, ексклузивно сазнаје "Блиц".

Ова идеја, међутим, како сазнајемо, није наишла на одобравање.

Фото Тањуг/АП

Да Вашингтон жели по сваку цену брз договор Београда и Приштине откривају и детаљи тешког разговора Вучића и Гренела, специјалног изасланика америчког председника за дијалог Београда и Приштине.

Опширније о томе шта су САД понудиле Србији у замену за признање независног Косова прочитајте у данашњем штампаном издању „Блица“.

У данашњем „Блицу“ прочитајте и које ће бити нове мере за унапређење изборних услова. „Блиц“ доноси и информације о промени плана за средњошколце, будући да је могуће да се државна матура одлаже за годину дана. У данашњем „Блицу“ можете прочитати и све детаље бизарног открића на Дедињу, где је син прикривао смрт мајке од надлежних органа како биу наставио да прима њену страну пензију, као и прве изјаве Слобе Радановића и Кије Коцкар о прошлонедељном инциденту, када је певачица бившег супруга напала у његовом стану на Новом Београду.