Прочитај ми чланак

ТОКОМ БОШКОВОГ ГОВОРА, ПРИСТИГЛИ НАПРЕДЊАЦИ, лидер Двери позвао народ на улице

0

Лидер Двери захвалио се грађанима Богатића што показују огроман ниво грађанске свести и не одустају од протеста.

С обзиром да су се на самом почетку протеста у Богатићу чланови СНС окупили у покушају да испровоцирају окупљене грађане, Обрадовић је рекао да ми је драго да су ту, да је ово је први протест коме су се одазвали и чланови СНС и да ће овде чути праве информације.

Фото: Двери

Обрадовић је на протесту говорио о ненормалној ситуацији у земљи.

„Имамо медијски мрак, криминалце на челу државе и власт која није нормална. Имате режим који када нема шта да каже прибегава сили“ – рекао је он и додао да је кључна порука протеста управо да се људи не плаше и да неће одустати од борбе.

Обрадовић је рекао да је у свакој власти у претходних 30 година било неких спорних ствари, али да никада као данас једна власт није заузела све поре друштвено политичког живота и практично укинула право да се чује другачије мишљење.

„Нећемо дозволити да ова власт уништи будућност наше деце. Ово је наша земља, наш град, ово је наша привреда, наша пољопривреда, наше село. И не дамо вам да све распродате, да све уништите, да све дате странцима и да купе ваши тајкуни. Више се не зна где завршава Српска напредна странка, а где почиње криминал и корупција. Ми се не супротстављамо другачијој политичкој идеји, ми се супротстављамо једној криминалној организацији“ – рекао је председник Двери.

Он је питао чланове СНС зашто не звижде Синиши Малом и Горану Весићу када толико помињу бивши режим и зашто подржавају најгорег преговарача у историји Србије, који је дао све на Косову, а неће добити ни ЗСО. Лидер Двери је говорио и о стању у пољопривреди истичући да домаћи предузетник и пољопривредник морају бити у фокусу подршке државе.

Обрадовић је позвао грађане да осмог јуна покажу да је читава Србија против ове власти.

Бошко Обрадовић у Крушевцу: Једино место слободе је улица

Говорећи на протесту у Крушевцу лидер Двери је истакао да нигде ни у једној државној институцији не можете да пронађете истину и правду.

Принтскрин: Фејсбук – Почело је

 

„Зато на Тргу косовских јунака формирамо једно ново друштво – Друштво за борбу против напредњачке болести. Јер ово што ми живимо, ово није нормално, ово је болесно, ово је канцер.“ – рекао је Обрадовић.

Он је истакао да ће се у историји записати да је власт почела да је почело у Крушевцу. „Ова власт је почела да пада са првим протестом Стоп крвавим кошуљама у Крушевцу. А идуће суботе имаћемо протесте широм Србије. Од протеста не смемо одустати. Ово је питање живота и смрти за овај народ, ову државу. Ми немамо избора, ми морамо да наставимо протесте. Наше једино место слободе, наш једини парламент је улица!“- закључио је лидер Двери.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!