Прочитај ми чланак

Терор: Ухапшен Новица Антић, председник Војног синдиката Србије, претресли му кућу

0

Полиција је рано јутрос у Крагујевцу, по налогу тужиоца, ушла у кућу председника Војног синдиката Србије Новице Антића и започела претрес, који је у 09.45 сати још увек трајао, изјавио је ФоНету његов адвокат Синиша Лунић. Он је након тога и ухапшен.

Полиција је рано јутрос у Крагујевцу, по налогу тужиоца, ушла у кућу председника Војног синдиката Србије Новице Антића и започела претрес, који је у 09.45 сати још увек трајао, изјавио је ФоНету његов адвокат Синиша Лунић.

Антићу је одузет мобилни телефон, а евентуално решење о задржавању још није донето.

Лунић је рекао да претпоставља да су разлог претреса Антићеве активности у Војном синдикату и да ће највероватније бити приведен тужилаштву у Новом Саду, које је територијално надлежно за Сомбор, где је седиште тог синдиката.

Полиција је јутрос привела председника Војног синдиката Новицу Антића, објавила је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

„Седам дана пошто је министар војни Милош Вучевић запретио да овакви синдикати не смеју да постоје! Могу за шта хоће да га терете да би изазвали смену Антића и поставили своје ВБА људе!